Over Monique

Over Monique

Ik reis graag en ik schrijf graag, dus wat is er leuker dan schrijven over reizen? Toch lukt het me niet om de reizen die we maken bij te houden. Vroeger maakte ik graag fotoboeken van vakanties. In de tijd dat je nog 3 rolletjes mee nam in je rugzak, en na de vakantie dus 3 x 24 foto's had om in te plakken. Of wat later, toen we wel al digitale foto's maakten maar ze nog wel lieten afdrukken. Door kleine kinderen en andere vormen van tijdgebrek werd het steeds minder met de fotoboeken. Zo af en toe maak ik nog wel eens een boek van een reis. Van ons eerste jaar met de camper is een fotoboek. En nu heb ik deze website ook al weer een tijdje, ook met de bedoeling natuurlijk om die te vullen met ervaringen en blogs. 

Als je wilt weten wie ik ben dan kun je meer lezen op de site van mijn werk

Reizen doe ik bij voorkeur samen met man, Steven, en kinderen (Martijn en Kira). Kinderen zijn inmiddels volwassen en trekken er zelf op uit om de wereld te ontdekken. Zuid- en Midden Amerika en Kirchizië zijn al voorbijgekomen, en wie weet waar ze nog meer naar toe zullen gaan.

Steven en ik hebben samen al heel wat van de wereld gezien, maar reizen nu vooral door Europa met onze camper. En zo af en toe gebeurt er iets waardoor ik geïnspireerd raak voor een stukje...